Webwinkel

Laat WebRTB uw webshop ontwerpen en ontwikkelen. We maken graag een afspraak om uw ideeën te bespreken. Bekijk gerust ons portfolio, of vraag een offerte aan.

karcher3

Magento Webshop

WebRTB kan uw webwinkel vakkundig ontwerpen, realiseren en onderhouden. We hebben uitgebreide kennis van Magento webshop software in huis. Met de beste online marketing en usabillity tools zorgen we ervoor dat u als klant uw gestelde doelen behaalt. Doordat wij de ontwikkeling van uw shop uit handen nemen, kunt u zich als ondernemer focussen op het helpen van klanten.

We automatiseren uw belangrijkste processen zo ver mogelijk door. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met leveranciers, uw boekhoudpakket, een pakketverzendservice, uw betaalmethodes, een nieuwsbriefsysteem en zelfs uw telefoniecentrale. U hoeft enkel nog een sticker op de te versturen doos te plakken en uw klanten te woord te staan. Indien gewenst verzorgen wij ook het onderhoud van de webshop waardoor u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw onderneming.

Heeft u veel producten in te voeren maar geen digitale koppeling met uw leverancier? Geen probleem, WebRTB heeft intelligente studenten in huis die voor uw online shop producten kunnen invoeren. En dat uiteraard tegen een voordelig uurtarief.

Wanneer uw magento webshop eenmaal online staat kan WebRTB ook het onderhoud verzorgen. Zo komen er met regelmaat security patches en updates uit voor Magento en deze dienen snel geïnstalleerd te worden om uw winkel en de gegevens van uw klanten veilig te houden. WebRTB houdt uw winkel up to date en zorgt ervoor dat veiligheid zo goed mogelijk gewaarborgd blijft. We maken graag een afspraak om uw ideeën te bespreken. Bekijk gerust ons portfolio, of vraag een offerte aan.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA) zorgt ervoor dat u snel vindbaar bent en biedt u gegarandeerd een goede, prominente positie in de gesponsorde links van de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt u dat uw webshop een hogere positie bereikt in de relevante zoekresultaten van zoekmachines.

SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat wordt informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Dit is veilig en cruciaal voor extra vertrouwen en creëert daardoor meer omzet.

 

E-mail marketing

Met e-mailmarketing relaties benaderen om zo uw omzet te verhogen? Wij ontwerpen een responsive nieuwsbrief in uw eigen huisstijl en helpen u op weg.

wilt u graag meer informatie?

Vul hieronder uw telefoonnummer in.
Wij bellen u zo spoedig mogelijk op.


Contact
Locatie icon WebRTB
WebRTB
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Phone icon WebRTB
Telefoon:(+31) 040 711 30 46
Fax: (+31) 040 744 05 51
Email icon WebRTB
E-mail: info@webrtb.com
Website: www.webrtb.com
KVK: 51134586
BTW: NL217027660B01
DIENSTEN

WebRTB is een jong en succesvol onlinesoftware bureau. We focussen ons op het bouwen, onderhouden & hosten van maatwerk webapplicaties, webshops & websites. We richten ons met name op het MKB in regio Eindhoven & Helmond, maar bedienen bijvoorbeeld ook klanten in Amsterdam & Breda. Met enthousiaste medewerkers en partners maken we het voor de klant mogelijk voor al uw webdiensten, producten en vragen een duidelijk aanspreekpunt te zijn. We bieden de best mogelijke kwaliteit tegen scherpe prijzen. We investeren continu in onze producten en diensten zodat de kwaliteit zowel nu als in de toekomst gewaarborgd blijft.

NIEUWSBRIEF

© WebRTB 2010 - 2017 | All Rights Reserved | Alle prijzen exclusief BTW | Disclaimer | Algemene voorwaarden