Onze slimme en innovatieve weboplossingen…

Hieronder vindt u een korte impressie van onze belangrijkste diensten. Als u bij een dienst op ‘Meer informatie’ klikt, kunt u zien wat we precies voor u kunnen realiseren. Bent u enthousiast geworden? We maken graag een afspraak om uw ideeën te bespreken.

Webapplicatie

WebRTB specialiseert zich in het ontwikkelen van online maatwerk software voor het MKB. Het koppelen van verschillende systemen en het oplossen van automatiseringsvraagstukken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. We ontwikkelen vooral database applicaties, denkt u hierbij aan een online urenregistratietool of een bestelsysteem dat we direct koppelen aan het boekhoudpakket van de klant.

We ontwerpen gebruiksvriendelijke dashboards en portals om het uw klanten of personeel makkelijker te maken. Ook maken we gegevens inzichtelijk en automatiseren we processen, zo voorkomt u communicatiefouten en bespaart u bovendien tijd, en dus geld. Benieuwd welke besparing WebRTB voor u kan realiseren? Klik dan hieronder op meer informatie.

Meer informatie

AFAS Koppeling

WebRTB levert en ontwikkeld AFAS koppelingen. We hebben uitgebreide kennis van AFAS Profit in huis. We leveren onder andere een koppeling die uw Magento webshop met uw AFAS omgeving verbindt. Alle bestellingen, producten en klanten worden automatisch overgezet. Doordat onze koppeling uw werk uit handen neemt, kunt u zich als ondernemer focussen op het helpen van uw klanten.

Zo voorkomt u communicatiefouten en bespaart u bovendien tijd, en dus geld. We automatiseren uw belangrijkste processen zo ver mogelijk door. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met leveranciers, een pakketverzendservice, een nieuwsbriefsysteem en zelfs uw telefoniecentrale. Wilt u meer weten? klik dan hieronder op meer informatie.

Meer informatie

Website

WebRTB bouwt vele websites voor MKB’ers in de regio. We maken geen gebruik van standaard templates, maar investeren juist in techniek en een uniek ontwerp dat specifiek aansluit bij de wensen van de klant en diens doelgroep. We zorgen ervoor dat belangrijke informatie, zoals contactgegevens en product- en/of dienstkennis, goed tot zijn recht komt. Niets wordt aan het toeval over gelaten, zo wordt uw website voorafgaand ook grondig getest op computer, laptop, tablet en mobiel.

Het is voor u te allen tijde mogelijk de inhoud van uw website aan te passen middels ons gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Uiteraard kunt u het beheer van uw website natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Op deze manier heeft u de optimale controle en flexibiliteit. We maken graag een afspraak om uw ideeën te bespreken. Bekijk gerust ons portfolio, of vraag een offerte aan.

Meer informatie

De beste weboplossingen voor uw onderneming

Is uw bedrijf online goed vertegenwoordigd? Voldoet uw online applicatie nog aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid, gebruikersgemak en design?
WebRTB kan u helpen om het beste uit het wereldwijde web te halen.

208 Projecten online
656.608 Lijnen code geschreven
8.506 Koppen koffie
2.984 Dagen online
Contact
Locatie icon WebRTB
WebRTB
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Phone icon WebRTB
Telefoon:(+31) 040 711 30 46
Fax: (+31) 040 744 05 51
Email icon WebRTB
E-mail: info@webrtb.com
Website: www.webrtb.com
KVK: 51134586
BTW: NL217027660B01
DIENSTEN

WebRTB is een jong en succesvol onlinesoftware bureau. We focussen ons op het bouwen, onderhouden & hosten van maatwerk webapplicaties & websites. We richten ons met name op het MKB in regio Eindhoven & Helmond, maar bedienen bijvoorbeeld ook klanten in Amsterdam & Breda. Met enthousiaste medewerkers en partners maken we het voor de klant mogelijk voor al uw webdiensten, producten en vragen een duidelijk aanspreekpunt te zijn. We bieden de best mogelijke kwaliteit tegen scherpe prijzen. We investeren continu in onze producten en diensten zodat de kwaliteit zowel nu als in de toekomst gewaarborgd blijft.

NIEUWSBRIEF

© WebRTB 2010 - 2018 | All Rights Reserved | Alle prijzen exclusief BTW | Disclaimer | Algemene voorwaarden